jueves, 4 de febrero de 2010

1 de Febrero, 2 de marzo, 3 de Abril...era así?


El uno de Febrero he empezado lo que será La Sagrada Familia (2ª parte) : el ACOLCHADO  de mi top!!!!!! A mi aire y a la brava, como me explicaron que se hacía en Australia. Primero pensé en ir a algún taller a aprender, a montarlo, a aceptar sugerencias... pero no tengo tanto tiempo como pensaba en un principio y o lo hacía así o iba a acabar  el top en el baúl de los recuerdos....y eso si que no!
La verdad es que aún voy por el primer bloque, pero ya veo que ,realmente el acolchado, lo es casi todo. Como cambia el aspecto!!!
No se si sagrada familia o no, pero si no llego a aburrirlo, igual en dos años o así.....
Ala, ya colgaré  fotos cuando encuentre el cargador de batería de la cámara !!
Besoo

2 comentarios:

  1. hola Hilary, primer de tot gracies per visitar el meu blog, me´n alegro que t´haigi agradat,pel que veig ets bastant nova en el mon del patchwork no? no et desesperis amb l´acolxat,al començament no agrada massa peró val la pena perque els quilts guanyen moltissim acolxats, a mi al començament tampoc no m´agardava peró ara em relaxa molt, sempre tinc alguna peça al tambó a mig acolxar es cuestió que agafar-li el "truquillo".
    referent als numeros per sortejar la colxa per Haití el vendrem a l´escola on treballo i al taller on dono classes, si et vols acostar estic molt aprop de l´estació de catalans,si em dones el e-mail t´envio l´adreça i el n de telef.
    una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Vinga valenta, que tú pots!! i no estaràs dos anys, jejejeje
    I com diu la Carme, encoixinar a mà relaxa molt
    Petonets

    ResponderEliminar

comentarios